Κατασκευαστής: Viometale
Κωδικός: 71906500
Διαθεσιμότητα: 4-10 Ημέρες
88,00€

Viometale 71906500 Συρταριέρα Ersi με 3 Συρτάρια 72x45x90εκ., Δρυς


Μία συρταριέρα ποιοτικής κατασκευής με 3 συρτάρια, συνιστά ένα έπιπλο που δε θα πάψει ποτέ να αποτελεί χρηστική επιλογή για κάθε χώρο. Το υλικό κατασκευής της είναι η μελαμίνη, ενώ η απόχρωσή της προσδίδει ένα πιο σύγχρονο ύφος, και οι παραλλαγές της υπόσχονται να ταιριάξουν απόλυτα με τα υπόλοιπα έπιπλά σας. Παραδίδεται αμοντάριστη, σε επίπεδη συσκευασία, για την ευκολότερη δυνατή μεταφορά της. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες συναρμολόγησης. Πρόκειται για έπιπλο ελληνικής κατασκευής, το οποίο θα λειτουργήσει ως η πιο χρηστική επιλογή για να διατηρείτε οργανωμένο το χώρο σας.


Χαρακτηριστικά:

Επιλογές: Διατίθεται σε εύρος χρωμάτων (Λευκό, Wenge και Δρυ).

Συσκευασία: Παραδίδεται αμοντάριστη, σε επίπεδη συσκευασία, για την ευκολότερη δυνατή μεταφορά της. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες συναρμολόγησης. 

Διαστάσεις: 72x45x90εκ.

Υλικό: Το υλικό κατασκευής της είναι η μελαμίνη.

Βαριά Χρήση: Όλα τα έπιπλα Viometale είναι ιδανικά για παρατεταμένη και βαριά χρήση. Ενδύκνυνται για επαγγελματικούς χώρους γι' αυτόν ακριβώς το λόγο.

Πιστοποίηση & Αναγνώριση: Πρότυπο ISO EN 9001.

Συντήρηση: Μη χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά, καυστικά ή χλωριούχα υγρά για τον καθαρισμό των προϊόντων. Στεγνό πανί ή σκέτο νερό, αρκούν για να διατηρήσετε το προϊόν σε άριστη κατάσταση.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Captcha