Αποστολή στον χώρο σας:

Ο πελάτης έχει τις παρακάτω δυνατότητες παραλαβής προϊόντων:

α) Αποστολή προϊόντος στη διεύθυνση που επιθυμεί με εταιρεία courier, με κόστος μεταφορικών από 3 ευρώ (ελάχιστο κόστος, μπορεί να αυξηθεί αναλόγως όγκου και βάρους του προϊόντος).

β) Αποστολή προϊόντος με μεταφορική εταιρεία δική μας η εταιρεία που επιλέγει ο ίδιος για αποστολές εκτός Αττικής, χερσαίους νησιωτικούς και δυσπρόσιτους προορισμούς.
Το ελάχιστο κόστος είναι 6 ευρώ και μπορεί να αυξηθεί αναλόγως όγκου, βάρους και ποσότητας δεμάτων.
Ισχύει για παραλαβή από τα κεντρικά καταστήματα των μεταφορικών εταιρειών.

γ) Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, ο πελάτης μπορεί να καταβάλει το αντίτιμο της αξίας των αγορών του σε τραπεζικό λογαριασμό ή να πληρώσει με αντικαταβολή.
Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2 ευρώ.

δ) Για οποιαδήποτε χρέωση μεταφορικών θα υπάρχει εκ των προτέρων ενημέρωση του πελάτη, εφόσον η παραγγελία του θα σταλεί με δική μας μεταφορική.


Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών είναι απ' τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα. 

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. 

Oι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά έως τις 14:00, επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα (Εκτός Σαββάτου και Κυριακής). Στην περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται άμεσα διαθέσιμα, η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς την ημέρα που θα γίνει η παραλαβή των προϊόντων σας.


Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:

Η παραλαβή γίνεται από το κατάστημα μας στην διεύθυνση Χαλκίδος 7, Λυκόβρυση, 14123, Αθήνα και μετά από τηλεφωνική μας ενημέρωση.